Hüsnü Özkara maçı değerlendirdi
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Özkara, maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, “Oynadığımız oyunla galibiyeti hakettiğimizi düşünüyorum ama son anda yaptığımız oyun hatalarıyla galibiyeti alamadık. İlk yarı girdiğimiz pozisyonlar vardı ama onları değerlendiremedik. 2 puanı bıraktığımız için çok üzgünüz” dedi.
Torku Konyaspor'un kalecisi Kaya Tarakçı, deplasmanda alıkları 1 puanın şuan için iyi olduğunu belirterek Erciyes maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Yeşil Beyazlıların bir diğer oyuncusu Sinan Özkan da, deplasmanda kaybettikleri puanları iç sahada telafi etmek istediklerini ve üst sıralara yükselmeyi hedeflediklerini belirtti.
Kızıltan: Gittikçe daha iyi bir takım haline geliyoruz
Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan açıklamasında gittikçe daha iyi bir takım haline geldiklerini belirterek, “Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyorduk. Kazanabileceğimizi düşünüyordum. Bunu yapacak gücümüz vardı. Gittikçe daha iyi bir takım haline geliyoruz. Konya güçlü bir rakip bu maç kolay bir maç değildi. Buna rağmen biz maçın başından beri oyunu elinde tutan, kontrol eden bir takımdık. Özellikle ikinci yarı kazanmayı hak eden bir oyun oynadık. Oyuncularımda inanılmaz gayret gösterdi ama 3 puanı kazanamadık” şeklinde konuştu.
Kızıltan, Kartalspor'un 4 maçtır penaltısının verilmediğini iddia ederek hakemlere eleştiri de bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.