Hüseyin Üzülmez Sanayi Odası Başkanı oldu!
Konya Ticaret Odası eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Milletvekili adayı olmak için istifasını Ticaret Odası Meclisinde açıkladı. Açıkladı açıklamasına da yapılan haberler bir garip oldu.
Bu açıklamayı haber yapan Anadolu Ajansı haberinde aynen şu ifadeleri kullandı; “Konya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Saymanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.”
Şimdi okuyunca fark etmişsinizdir, Konya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ifadesi kulağınızı tırmalamıştır. Nerden çıktı bu Ticaret ve Sanayi Odası ifadesi demişsinizdir.
Konya’da yaşayan hiç kimse Ticaret ve Sanayi Odasının aynı isimle anılmadığını bilir, bazı küçük şehirlerde bu iki kuruluş aynı çatı altındadır ama Konya’da bu hiç olmamıştır. Anadolu Ajansının çaylak muhabiri haberini böyle kurgulayınca ortaya biraz komik biraz ironik fazlaca da dikkatsiz bir metin çıkmış.
İşin habercilik açısından garip olan yönü de enteresan. Konya’da takip edilen önemli bazı siteler bu haberi noktasına virgülüne dokunmadan kullandılar. Haberi AA yapınca öyle olur genelde. Ancak girişteki ilk cümlede bunun görülmemesi de başka bir ilginçlik.
Geriye ise şimdiye kadar hiç başkanlığını yapmadığı Sanayi Odası’ndan Hüseyin Üzülmez’in istifası kaldı.
MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIK SÜRECİ -KTO BAŞKANI VE TOBB YÖNETİM KURULU SAYMANI ÜZÜLMEZ, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI (FOTOĞRAFLI) |
KONYA - Konya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Saymanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. |
10 Mart 2011 Perşembe -- 17:21:00 |
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.