''Hükümet Kadın''dan personeline altın dopingi
Yayınlanma:
Akşehir'in Adsız beldesinin Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem, başarılı belediye personelini çeyrek altınla ödüllendirdi.
Akşehir'in Adsız beldesinin Belediye Başkanı Türkan Pınar Çiğdem, başarılı belediye personelini çeyrek altınla ödüllendirdi.
Başkan Çiğdem, belediyede düzenlenen törende, belde halkına yapılacak hizmetlerin kendilerinin en önemli görevi olduğunu söyledi.
Göreve seçilmesinden itibaren belediye personeliyle uyumlu çalıştıklarını belirten Çiğdem, "Bizi hiç bir zaman mahcup etmeyen ve özveri ile çalışan belediyemiz personelinin her zaman yanında olduğumu söylemek isterim. Bu nedenle üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm personelimizi takdir belgesi ve çeyrek altınla ödüllendirdik" dedi.
Konya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.