Hızlı tren de ihaleler bir bir yapılıyor

Hızlı tren de ihaleler bir bir yapılıyor
TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Demiryolu Yapım Dairesi Başkanlığı, Ankara-Konya hızlı tren hattının güvenlik değerlendirmesi raporlaması
TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Demiryolu Yapım Dairesi Başkanlığı, Ankara-Konya hızlı tren hattının güvenlik değerlendirmesi raporlaması hizmet işini yaptırmak üzere ihale açtı.
     İşin süresi işe başlama tarihinden itibaren 240 gün olarak belirlendi.
     İhale, 18 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.00'te TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Demiryolu Yapım Dairesi Başkanlığında 18 Ağustos 2010 tarihinde saat 4.00'te ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.
     İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, fiyat esasına göre belirlenecek.
     Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacak.
     Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Demiryolu Yapım Dairesi Başkanlığı İhale ve Sözleşme Şubesinden satın alabilecekler.
     Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar komisyona verilecek.
     Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.
     İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
     Bu arada ihaleye konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.