Hız sınırları orantısız
Türkiye’de yeni otoban ve duble yolların artmasına dikkat çeken Atiker, “Herkes otomobilini yeniledi ama maalesef kimse radardan kurtulamıyor. En kısa zamanda otoban ve duble yollarda radar sıkıntısının giderilmesi ve sürat puanlarının artırılmasını istiyoruz” dedi.
Başbakan Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a çağrıda bulunan Atiker Sıralı Otogaz Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, “Sayın Başbakanımıza ve Ulaştırma Bakanımıza ülkemize yeni duble yollar ve otobanlar kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz ancak yeni yollar yapıldı, herkes araçlarını yeniledi ama sürücülerimiz hız tahdidine takılıyor. Bu durumun düzeltilmesini istiyoruz” dedi.
“Hız Sınırı
Avrupa’da şehirlerarası yollarda hız sınırının
TBMM’ye Önerge Verildi
Konuyla ilgili olarak TBMM’ye önerge verildiğini hatırlatan Atiker, “Hız sınırıyla alakalı sayın milletvekillerimiz meclise önerge verdiler. Konunun aydınlığa kavuşmasını canı gönülden bekliyoruz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.