HİSDER’in Cuma Sohbetleri yine dopdolu

HİSDER’in Cuma Sohbetleri yine dopdolu
Prof. Dr. Mikail Bayram, 5 Şubat Cuma günü Hisder’de Devlet-i Aliyye Osmaniyye’nin kuruluşunu anlatacak.

Hikmet İlim ve Sanat Derneği’nin Şubat 2016 – Cuma Sohbetleri programı belli oldu.

Prof. Dr. Mikail Bayram; 05 Şubat 2016 tarihinde “Kayı Obasından Devlet-i Aliyye”nin kuruluşunu dile getirecek.

Emekli Subay Behri Kılınçel ise; 12 Şubat 2016 tarihinde, “Türk Hükümeti ve Ordusuna Kurulan Küresel Tuzak”ları belgeleriyle birlikte anlatacak.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kapar ve Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Şimşir; 19 Şubat 2016 tarihinde, “Ahmet İnci – Sille Tarihi – Âşık Figânî”yi hayatı ve tarihiyle birlikte ele alarak anlatacaklar.

Yrd. Doç. Dr. Yusuf Sayın da; 26 Şubat 2016 tarihinde, çok güncel bir mesele olan “Türkiye-İran İlişkileri Çerçevesinde Suriye Surunu”nu ele alacak.

HİSDER’in Cuma Sohbetleri, Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde saat 19:30’da başlıyor. Bu güncel ve tarihi sohbetlere bütün Konya halkı davet edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.