'Hırslı oyunumuzla galibiyet alacağımıza inanıyorum'

Hırslı oyunumuzla galibiyet alacağımıza inanıyorum
Ligin iyi takımlarından biri olan Kardemir D.Ç.Karabükspor ile zor bir maça çıkacaklarını belirten teknik direktör Ziya Doğan, ligin en az pozisyon veren ve yediği gollerin yüzde 90'ı duran toplardan

Ligin iyi takımlarından biri olan Kardemir D.Ç.Karabükspor ile zor bir maça çıkacaklarını belirten teknik direktör Ziya Doğan, ligin en az pozisyon veren ve yediği gollerin yüzde 90'ı duran toplardan olan Konyaspor'un bu maçtan galibiyetle ayrılacağına inandığını söyledi.

Ligde her geçen haftanın zorluk derecesi artan maçlara sahne olduğuna işaret eden teknik direktör Ziya Doğan, "Kolay maç yok. Haftalar ilerledikçe takımlardaki eksikler azalıyor ve mücadele gücü artarak ortaya birbirinden zor maçlar çıkıyor. Bu haftaki rakibimiz Kardemir D.Ç.Karabükspor ligin iyi ekiplerinden. Bunu da 5 haftada 3 galibiyet alarak gösterdi. Zor bir maç bizi bekliyor. Eksiklerimizi her geçen gün daha da azaltıyoruz. Ligin rakiplere en az pozisyon veren takımız. Bu iyi. Ama yediğimiz gollerin yüzde 90'ını duran toplardan. Bu biraz canımızı sıkıyor. Bu sorunu çözmek için çalışıyoruz. Bunun dışında yeteri kadar gol pozisyonuna giriyoruz ama son vuruşlardaki şanssızlık ve beceriksizlik nedeniyle bunları değerlendirme konusunda sıkıntılarımız vardı. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Karabükspor karşısında istekli ve hırslı oyunumuzu yeniden sahaya yansıtarak haftayı 3 puanla kapatacağımıza inanıyorum" dedi.

Kadroda her hafta revizyon yaptığı ve bunun takımın durumunu etkileyip-etkilemediği sorulan teknik direktör Ziya Doğan, "Öncelikle 28 oyuncudan oluşan bir kadroya sahip olduğumuzu belirteyim. Bu da yaşanabilecek olumsuz durumları göz önünde bulundurduğunuzda alternatifi bol bir kadronun lehimize olduğunu gösteriyor. Tabiki alternatifli bir kadroda oyuncu sirkülasyonunun yaşanması kadar doğal bir durum olamaz. O hafta için kimin performansına inanıyor ve güveniyorsak şans veriyoruz. Benim için kadrodaki tüm oyuncularım aynı değerde. Sonuçta burada Konyaspor'un başarılı olması için bulunuyoruz. Bunu gerçekleştirmek adına çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.