Hido ameliyat oldu
Yayınlanma:
Orlando Magic'in tecrübeli yıldızı Hidayet Türkoğlu sol elinden ameliyat oldu. Denver Nuggets maçında parmağı kırılan milli basketbolcu, 1.5 saat süren başarılı bir operasyon geçirdi.
NBA'deki temsilcilerimizden Hidayet Türkoğlu bıçak altına yattı.
Orlando Magic forması giyen Hidayet Türkoğlu’nun, Denver Nuggets maçın üçüncü çeyreğinde Andre Iguodala ile girdiği ikili mücadelede parmağı kırılmış ve yıldız oyuncu maça devam edememişti. Hido, sol el parmağından 1.5 saat süren başarılı bir operasyon geçirdi.
Operasyonun başarılı geçtiğini ve her şeyin yolunda gittiğini belirten doktolar, Hidayet'in 3 hafta sonra koşu idmanına, 6 hafta sonra da sahalara dönebileceğini söyledi.
Ameliyat sonrası açıklamada bulunan Hidayet Türkoğlu ise "kısa bir süre de olsa potalardan uzak kalacağım için üzgünüm. Daha büyük bir sorun olmaması tesellimiz. 3 hafta sonra performans kaybı yaşamadan potalara dönüş yapacağım" diye konuştu.
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.