Her gün umutla başlar

Her gün umutla başlar
Umutlarla dolu yeni bir güne merhaba derken...

Günün Sözü

Bilgi insanı şüpheden, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak korkudan kurtarır.

( Konfüçyüs)

 

 
Günün Duası

Rabbim! Bana ve anama, babama verdiğin nimetlerinle şükretmemi ve hoşnut olacağın işi yapmamı bana kolay kıl. Beni rahmetinle iyi kulların arasına kat.

 

 
Tarihte Bugün
1924 : Demiryolları Genel Müdürlüğü kuruldu.
 
1952 : Beşiktaş, Brezilya'nın Corinthians futbol takımını İstanbul'da 1-0 yendi.
 
1966 : Cumhuriyet gazetesi Adana'da toplatıldı.
 
1969 : Milliyetçi Hareket Partisi yayımladığı bildiride "TRT solcuların elinde bir beyin yıkama aleti haline gelmiştir" dedi.
 
1981 : Milli Güvenlik Konseyi Başkanı ve Devlet Başkanı Kenan Evren, İngiliz Financial Times gazetesine bir demeç verdi. Türkiye'nin düştüğü kötü duruma parlamenterlerin sebep olduğunu söyledi.
 
1998 : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen 10 ay hapis cezasının ertelenmesi kabul edilmedi.
 
2004: Kuzey Kore'de iki tren çarpıştı: 150 kişi öldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.