Hava tekrar soğuyor
Yayınlanma:
Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'yi kapsayan Konya bölgesinin, 16 Şubat Perşembe gününden itibaren
Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'yi kapsayan Konya bölgesinin, 16 Şubat Perşembe gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği, hava sıcaklığının 4-6 derece azalacağı bildirildi.
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Konya bölgesi yarın Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girecek.
Akşehir, Beyşehir, Seydişehir, Derebucak, Hadim, Bozkır, Hüyük, Yunak, Ilgın, Doğanhisar ve Derbent'te yağışların yarın yağmur, karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Perşembe günü ise Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava bölgede etkisini kar şeklinde gösterecek. Bölgede hava sıcaklığı 4-6 derece azalırken, kar yağışı, cuma günü de etkisini sürdürecek.
Vatandaşların ani sel, su baskını, sel, heyelan, buzlanma, don olayı ve çığ tehlikesine karşı dikkatli olmaları gerekiyor.
Sağlık
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.