Gürsel Tekin istifa etti

Gürsel Tekin istifa etti
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti yönetiminden istifa etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti yönetiminden istifa etti. Tekin'in gün içinde açıklama yapacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in dün sabah saatlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasına "İstifa" dilekçesini koyduğu CHP kulislerine düştü.
CHP kulislerinden alınan bilgilere göre Kılıçdaroğlu ve Tekin dün, Genel Başkanlık makamında yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. örüşmede Tekin'in MYK'daki bazı isimler ile son dönemde il kongrelerinde ismi geçen bazı partililere yönelik eleştirilerde bulunarak "Ben onlarla aynı MYK'da bulunmayı, aynı yönetim anlayışıyla hareket etmeyi kabullenemiyorum" diyerek istifa dilekçesini Kılıçdaroğlu'na sunduğu ileri sürüldü. Kılıçdaroğlu'nun ise istifayı kabul etmediği belirtiliyor. imdi gözler önümüzdeki saatte toplanacak MYK toplantısına çevrildi. Genel Merkez'de Tekin'in MYK'ya katılması ve istifasını geri alması yönünde görüşmeler başladı. Tekin'in ise odasını kapayarak genel merkezden ayrıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.