Göl Festivaline Meclisten davet
19. Dönem İl Genel Meclisi üyeliği yapan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, 11-17 Temmuz 2011 tarihleri arasında düzenleyecekleri Uluslararası Beyşehir Göl Festivali için Meclis kürsüsünden davet yaptı. Konya İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı toplantılarının beşinci birleşimine konuk olan Taşçı, program hakkında üyelere bilgi verdi.
Konya İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarına son birleşimiyle noktayı koydu. Plan ve Bütçe Komisyonu raporlarıyla bazı beldelere gönderilen turizm gelirlerinin görüşüldüğü beşinci birleşime Beyşehir Belediye Başkanı Taşçı da katıldı. 19. Dönem İl Genel Meclisi’nde Beyşehir Üyesi olarak görev yapan Taşçı, “Burası siyasetin üniversitesi. Buradan edindiğim bilgi, birikim ve deneyim, belediye başkanlığı görevimde başarı getirdi. Tekrar aranızda olmaktan çok memnunum. Bu yıl 7.sini düzenleyeceğimiz ve uluslararası boyuta taşıdığımız Beyşehir Göl Festivali’nde hepinizi memnuniyetle ağırlamak istiyorum” dedi.
Bu yıl Makedonya, Bosna Hersek ve Gürcistan Halk Oyunları ekiplerinin de katılacağı 7. Beyşehir Göl Festivalinde kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler yer alacak.
Meclis, Temmuz ayının son toplantısında ayrıca 2011 çalışma yılının tatil ve seminer programını da belirledi. Üyelerin oy çokluğuyla alınan karara göre Konya İl Genel Meclisi Ağustos ayını tatil ilan etti. Meclis 5 Eylül 201 Pazartesi günü yeniden açılacak
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.