Gökhan Töre yemin etti

Gökhan Töre yemin etti
Beşiktaşlı Gökhan Töre, dün gece gezdiği ve kavgaya karıştığı iddialarını Ahmet Kavalcı kanalıyla yemin ederek, reddetti.

Beşiktaşlı Gökhan Töre için geçtiğimiz hafta içindeki kurşunlama olayının ardından dün gece de kavgaya karıştığı iddiaları gündeme geldi.

Menajer araya girdi

Genç futbolcunun dün gece Civanım isimli gece kulübünde gece 01.30'a kadar eğlendiği, ancak çıkışta 10 kişilik bir grupla tartıştığı ileri sürüldü. Bu tartışmanın daha sonra kavgaya dönüştüğü ve menajeri Mahir Arslan'ın araya girdiği için darp edildiği, Gökhan'ın ise kaçtığı vurgulandı.

Ancak Gökhan Töre'nin bu sabahki idmandan önce Ahmet Kavalcı tarafından sorguya çekildiği öğrenildi. Kavalcı'nın verdiği bilgiye göre genç oyuncunun, annesinin üzerine yemin ederek, dün gece Bayern Münih-Real Madrid maçını izlediği ve ardından yattığını bildirdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.