Gaziantepspor maçının sponsoru Hakan Yüksel

Gaziantepspor maçının sponsoru Hakan Yüksel
Konyaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında 27 Ağustos Cuma günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının ulaşım ve konaklama masrafları Yükseller A.Ş. Hakan Yüksel tarafından


Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının ulaşım ve konaklama masraflarına Yükseller A.Ş. Hakan Yüksel sponsor oldu.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Konyaspor'umuz bu sene yeni bir yapılanma içerisinde. Maddi anlamda yaşadığımız sıkıntıların boyutunu bir nebze olsun küçültmek adına özellikle bu sezon deplasmanda oynayacağımız maçların masraflarını Konyaspor sevdalısı sporsever işadamlarımız ve kurumlarımızın desteğiyle karşılamayı hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda ilk hafta Bursaspor maçımızın sponsorluğunu Konyaspor'umuzun en büyük destekçilerinden Atiker A.Ş. ve eski yöneticilerimizden Ömer Atiker üstlendi. Gaziantepspor ile 27 Ağustos Cuma günü deplasmanda yapacağımız karşılaşmanın ulaşım ve konaklama masrafları ise Yükseller A.Ş. Hakan Yüksel tarafından karşılanacaktır. Kendilerine kulübümüze maddi anlamda yaşadığı sıkıntılı dönemde verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Verilen bu destekler sıkıntılı bir dönemden geçen kulübümüze ve yönetimimize büyük katkı sağlamakta ve moral olmaktadır. Aynı desteğin Konya'mızdaki diğer kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından verilmesi en büyük isteğimiz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.