Galatasaray yerli gerçeğini gördü
Yayınlanma:
Gheorghe Hagi'yi gönderme kararı alan Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın yeni sezon için prensipte anlaştığı Ertuğrul Sağlam'ı sınırsız yetki ile göreve getireceği belirtildi.
Bursaspor'u şampiyon yapan başarılı hoca ile söz kesen Polat'ın,Sağlam 'ageniş yetki, 30 milyon euro'luktransfer bütçesi ve istediği tüm oyuncuları almagarantisi verdiği öğrenildi.
Florya'nınyeni 'İmparator'u
Fatih Terim'in zamanında olduğu gibi Florya'da tam yetki ile görev yapacak olan ErtuğrulSağlam , futbolla ilgili tüm birimlerden sorumlu olacak. Sadece başkana karşı sorumlu olacakgenç çalıştırıcı, Galatasaray'ın altyapısını da tekrar organize edecek. Başkan Adnan Polat'ın Mali Genel Kurul'un ardından ErtuğrulSağlam 'la anlaştığını camiaya açıklaması bekleniyor.
Kaynak: Fotomaç
Florya'nın
Fatih Terim'in zamanında olduğu gibi Florya'da tam yetki ile görev yapacak olan Ertuğrul
Kaynak: Fotomaç
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.