'Galatasaray küme düşecekti'
Kayserispor'un eski genel menajeri Süleyman Hurma çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın 2010-11 sezonunu kastederek, '3 sene önce Galatasaray sağdan soldan karışan olmasaydı küme düşecekti' diyen Hurma, Kayserispor'da başarıyla görev yaptığını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Süleyman Hurma, gündem yaratan açıklamalarda bulundu.
Hurma, 'Dünyada istediği sonucu elde edebilen bir teknik adam yoktur. 3 sene önce Galatasaray sağdan soldan karışan olmasaydı küme düşecekti. Galatasaray küme düşmez tabii ki. Düşmeyeceği için de düşmedi zaten' dedi.
Onu göndermemek hataydı
Hurma Kayserispor'da görevini başarıyla yerine getirdiğini söylerken, 'Beşiktaş'ın Prosinecki'yi istemesi onun performansını etkiledi. Onu göndermemek bir hataydı. Dominguez, Braga gibi imkanları kısıtlı bir takıma UEFA finali oynattı. Hangi Anadolu takımı UEFA finali oynamış bir teknik adamı getirebilir. Takımda 8-9 kişi Portekizce ve İspanyolca konuşuyordu. Bobo, Mouche, Sefa ve Nobre geçen sezon 43 gol attılar, bu sezon ise 17. Sakatlıklar bizi etkiledi. Ben Kayseri'de gurur verici işler yaptım' ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.