F.Bahçe istedi G.Saray imzayı attırıyor

F.Bahçe istedi G.Saray imzayı attırıyor
Transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin de istediği genç yıldız adayını kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Devre arası transfer döneminde geleceğe yönelik transferler yapan Galatasaray bunlara bir yenisini daha eklemek üzere.

Galatasaray Aralık ayında denemeye aldığı genç yetenek Lucas Ontivero ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Dün İtalya basınında Calciomercato internet sitesinde özel haber olarak belirtilen transfer gelişmesinde Galatasaray'ın oyuncunun menajeri Juan Manuel Arandilla'yı İstanbul'a davet ettiği belirtilmişti.

Menajer Arandilla İstanbul'a gelmeden İtalya basınına açıklamalarda bulundu. Arandilla, 'oyuncum Ontivero çok yetenekli bir oyuncu ve onun ileride çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum oyun tarzıyla taraftarları heyecanlandırabilecek bir futbolcu. Galatasaray'ın dışında bizi Fenerbahçe'den ve Rubin Kazan'dan aradılar. Ancak biz Galatasaray'a Ontivero için söz vermiştik ve görüşmelerin sonucunda oyuncum Galatasaray'a imza atacak' dedi. Ayrca Arandilla Mancini'ye de ayrı bir parantez açarak, Mancini çok iyi bir teknik direktör oyuncu bilgisi yüksek ve piyasaya hakim biri Ontivero'yu istediğini biliyorum' diyerek oyuncunun transferinde İtalyan hocanın etkisini ortaya koydu.

Galatasaray yönetiminin Mancini'nin talimatı doğrultusunda oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve oyuncunun başka bir takıma kiralık verileceği aktarılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.