Ereğli süt sektöründe marka olma yolunda

Ereğli süt sektöründe marka olma yolunda
Konya'nın Ereğli ilçesi, son yıllarda artan hayvancılık potansiyeli ile süt sektöründe cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.
Konya'nın Ereğli ilçesi, son yıllarda artan hayvancılık potansiyeli ile süt sektöründe cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.
Ereğli Kaymakamlığı öncülüğünde, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği süt sektörü konulu toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Ereğli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Özgüven, sivil toplum örgütleri, kalkınma kooperatifi başkanları ve sektör temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli'de süt sektörünün diğer sektörler arasında ilk sırada yer aldığını hatırlatarak, “Ereğli'yi süt anlamında markalaştırma ve ülkemizde söz sahibi yapmak esas amacımız olmalı. Sadece ülkemizde değil, dünya çapında bir Ereğli markası çıkarabilir miyiz sorusuna cevap arıyoruz. Gerekirse bu noktada güç birliği yapılmalı, Ereğli'deki firmalar kendi markalarını sürdürmekle birlikte bir üst marka oluşturma konusunda birleşebilmeli. Toplumun menfaatleri için kendi şahsi menfaatlerinizi ikinci sıraya koymanız gerekmektedir. Eğer ki, ciddi manada ortak fikirlerde birleşilmesi durumunda bu işin takipçisi olacağım” dedi.
Katılımcıların söz alarak görüş ve önerilerini aktardığı toplantıların belirli aralıklarla yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.