Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Pensilvanya mesajı

Erdoğandan Kılıçdaroğluna Pensilvanya mesajı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da partisinin seçim mitingine katıldı. Erdoğan, "Artık sen katıl Türkçe Olimpiyatları'na ey Kılıçdaroğlu. Orada da 'Pensilvanya'nın askerleriyiz' diye bağır" diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim mitingleri kapsamında Trabzon'da konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
 
Allah sizlerden razı olsun Trabzon. Allah yol arkadaşlığımızı daim etsin. 30 Mart'ta milletimiz, demokrasimiz büyükşehir olan Trabzonu'umuz için hayırlara vesile olsun. Dün Kocaeli'deydik. Oradan İstanbul mitingimizi yaptık. İstanbul adeta Türkiye'nin özeti oldu. Milyonlara hitap ettik.
 
Trabzonlu bir yigit üzerinden Türkiye üzerinden nasıl oynadıklarını anlatmak istiyorum. Ali Şükrü Bey, Trabzon'un Meclisteki ilk milletvekiliydi. Trabzon'u temsil ediyordu. İlk meclisin yürekli vekillerindendi. Haksızlığa karşı çıkıyordu. Geri adım atmıyor ve hakkı haykırıyordu. Bu kahraman Trabzonluyu bir gece 27 Mart gecesi alçakça şehit ettiler. Bu saldırıyla meclise de mesaj veriyorlardı. Eğer dediklerimizin yapmazsanız sonunuz Ali Şükrü Bey gibi olur diyorlardı. 1950'de Adnan Menderes korkmadı. Milletin sevgisini kazandı. 27 Mayıs ile Adnan Menderes'i milletinden kopardılar ve şehit ettiler. Buradan da başbakanlara mesaj veriyorlardı. Eğer dediklerimizi yapmazsanız sizin de sonunuz böyle olur mesajı veriyorlar.
 
Kalkıyor anamuhalefetin adayı vatandaşıma yumruk atıyor. Kardeşim bunlar anarşit, bunların her işi terörle birlikte yürüyor. Sen nasıl benim vatandaşıma yumruk sallarsın. Milletimiz bunlara sandıkta yumruğu vuracak. Statüko yörüngesinde değil milletin yörüngesinde yürüdüğümüz için bizi hedef alıyorlar. Türkiye'nin çıkarını koruduğumuz için bize saldırıyorlar. Sen SSK'nın müdürüyken soydun soğana çevirdin. Neyin helalinden haramından bahsediyorsun.
 
Pensilvanya CHP, MHP ve BDP'yi kiraladı. Bir takım medyayı da kiraladı. Bazı iş adamlarını da kiraladı. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan olsun. Bir Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar, Genelkurmay hepsini dinlediler. Bunlar casusluk örgütü olduğu için bunları yaptılar ve dinlediler. Ne yaparsanız yapın. İninize gireceğiz ininize. Biz bu devleti sokakta bulmadık. Gereği neyse hesabını soracağız.
 
Adnan Menderes hemen bu kürsünün yanı başından Trabzon'a hitap etti. Bende sizlere bu anlamlı yerden sesleniyorum. Bizler Adnan Menderes ve Ali Şükrü'ler gibi dik duracağız.
 
Bunların ablaları varmış. Geldiler mi size. Kovdunuz mu onları. Bir daha buraya gelmeyin deyin. Kurun partinizi çıkın meydana deyin. Siz ne biçim ablasınız deyin. Benim kızımın başörtüsünü senin hocan açtı deyin. 28 Şubatçılara ödül verdi sizin hocanız deyin
 
Her türlü oyunu yapıyorlar. Şimdi il başkanlıklarını, sandık görevlilerini 'biz sizi AK Parti Genel Merkezi'nden arıyoruz. Sizin sandık görev yeriniz değişti' diye arıyorlarmış. Şeytanın aklına gelmeyen bunların aklına gelir. Çünkü bunlar müfteri. Sakın bunlara inanmayın
 
Pensilvanya bana 'Bu uzun bize çok hainlik etti' diyor. Bu ne nankörlük, ne istediniz de alamadınız? 17 üniversite kurmak için geldiler imzaladım. Okullar için yer istediler verdik. Olimpiyatlar için devlet başkanlarını biz refere ettik. Ne nankörlük bu ya? Ne istediniz de alamadınız be?
 
Pensilvanya'daki zat, dünkü İstanbul mitingini izleyince dizlerinin bağı çözülmüştür
 
Şimdi biliyorsunuz CHP'nin genel müdürü önceden güya solcuydu, sonra CHP genel müdürü olunca ulusalcı oldu. Şimdilerde 'bozkurt işareti' yapıyor herhalde MHP'li oldu. Artık çekinmiyor, doğrudan Pensilvanya'nın avukatlığına da başladı. 'Ergenekon'un avukatıydı, şimdide 'yeni Ergenekon'un avukatı oldu. Birden bire yüz seksen derece döndü, çark etti. Pensilvanya'nın müridi oldu. Zaten kendisine 'Çark Kemal' derler. Türkçe Olimpiyatlarına biz gideriz diyor. Pensilvanya'nın avukatlığına soyundu. Sen git. Yanına da Tunceli vekilini, ikna odaları mimarı vekilini de al. Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bağırıyordunuz. Orada da Pensilvanya'nın askerleriyiz diye bağır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.