Çumra'da teröre lanet yürüyüşü

Çumrada teröre lanet yürüyüşü
Çumra'da teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirildi.

 Çumra'da teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirildi.
    
Hükümet Konağı yanında bulunan alanda ellerinde Türk Bayrakları ile toplanan grup, şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Yapılan duanın ardından konuşan Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, lanetle andıkları terör örgütünün 24 vatan evladını daha şehit ettiğini söyledi.
    
Vatan evlatlarının teröristlerin emellerine ulaşmalarına izin vermeyeceklerini savunan Erdem, ''Biz aciz falan değiliz. Sadece sabırlıyız. Biliyoruz çünkü Mehmetçiklerimiz ve güvenlik güçlerimiz bunlara bu dünyayı dar edecektir. Kuzey Irak'ı da dar edecektir. İran'ı da dar edecektir. Buna inanıyoruz, buna güveniyoruz'' dedi.
    
Konuşmaların ardından ''Kahrolsun PKK'', ''Ne mutlu Türküm diyene'' , ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' sloganları atan grup, İstiklal Caddesi'ne kadar yürüdü.
    
Yürüyüşün ardından grup, olaysız dağıldı.

 

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.