'Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık'

Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Torku Şekerspor'un Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Diyarbakırspor karşısında çok ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, dün oynanan Diyarbakırspor maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını ve maçı kazandıklarını belirtti.

Oyuncularının ellerinden geleni yapmaya çalıştığını ancak üst üste alınan kötü sonuçların kendilerini olumsuz etkilediğini anlatan Çapanoğlu, ''İyi bir kadromuz var. Her takım mutlaka her hafta kazanmak ister. Diyarbakırspor maçında da bazen stresli dakikalar yaşadık. İkinci golün gelmemesi biraz sıkıntı yarattı ancak galip gelmeyi başardık. Diyarbakır karşısında çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık'' dedi.

Perşembe günü Konyaspor ile Türkiye Kupası'nda karşılaşacaklarını anımsatan Çapanoğlu, önceliklerinin lig olduğunu ancak sahada yapılması gerekenleri yapacaklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.