Çocuğu 'kaçmasın' diye zincirle bağlamış!

Çocuğu kaçmasın diye zincirle bağlamış!
Konya'da 10 yaşındaki yeğenini kaçmaması için zincirle bağlayan amca gözaltına alındı.
Konya'da 10 yaşındaki yeğenini kaçmaması için zincirle bağlayan amca gözaltına alındı.
     Merkez Karatay ilçesi Kerim Dede Mahallesi'nde 10 yaşındaki Y.E'nin müstakil evin penceresine zincirle bağlandığını gören vatandaşlar polisi aradı.
     İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler pencere demirlerine zincirle bağlanan Y.E'yi kurtardı.
     Y.E'nin babası İmam E. ile annesi Adalet E'nin hasta ziyareti için Diyarbakır'a gittiği, çocuklarını da amcası Burhan E'ye emanet ettikleri öğrenildi.
     Y.E. kendisini zorla bağladığını belirttiği amcası hakkında şikayetçi oldu. Y.E'yi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim eden polis, evdeki zincir ve kilitlere el koydu.
     Gözaltına alınan amca Burhan E'nin, ''Y.E. daha önce birkaç kez adli olaya karıştı. Ben de 'evden kaçmasın' diye zincirle bağladım'' dediği öğrenildi.
     Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.