Cinnet geçirdi akrabalarını katletti

Cinnet geçirdi akrabalarını katletti
Konya'da cinnet geçiren 1 kişi, eniştesinin evinde pompalı tüfekle dehşet saçtı.
Konya'da cinnet geçiren 1 kişi, eniştesinin evinde pompalı tüfekle dehşet saçtı. Elinde pompalı tüfekle evin giriş kapısının önüne gelen şahıs, burada 8 el ateş ederek; ablasını, eniştesini, ablasının gelinini ve yeğenini pompalı tüfekle vurdu.

Feci olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Jandarma ekipleri, saldırının ardından olay yerinden kaçan zanlıyı bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Alınan bilgiye göre olay, Konya'nın Yunak ilçesine bağlı Yavaşlı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, cinnet geçiren Cafer Y,. (40) pompalı tüfeğini alarak amcasının oğlu aynı zamanda eniştesi olan Cafer Yılmaz'ın (60) evine geldi.

Dış kapının önünde bekleyen akrabalarının üzerine henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı ateş etmeye başladı. Burada 8 el ateş eden Cafer Y., ablası Ünizile (55) eniştesi Cafer, ablasının gelini Naciye (38) ve yeğeni Levent Yılmaz'ı (15) vurdu. Saldırı sonucu abla Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

Naciye, Cafer ve Levent Yılmaz ise ağır yaralanırken evin içinde bulunan 2 çocuk ise yara almadan kurtuldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve ambulans ekipleri yaralıları önce Yunak Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Akşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Naciye ve Levent Yılmaz doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cafer Yılmaz'ın (60) ise yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan Cafer Y. ise jandarma ekipleri tarafından aranıyor. Olay yerine gelen Yunak Cumhuriyet Savcısı, evde inceleme yaptıktan sonra Ünizile Yılmaz'ın cenazesi Yunak Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

(CİHAN) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.