Buse Günaydın finale kalamadı
Yayınlanma:
11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 200 metre kurbağalama stil elemelerinde ABD'li sporcu Laura Sogar, en iyi dereceyi yaparak finale yükselirken Dilara Buse Günaydın finale kalamadı.
İstanbul'da devam eden 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 200 metre kurbağalama stil elemelerinde ABD'li sporcu Laura Sogar, en iyi dereceyi yaparak finale yükseldi.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın beşinci ve son günü sabah seansında kadınlar 200 metre kelebekte 3. seride yarışan Sogar, 2.17.85'lik derecesiyle serisinde ve genel sıralamada birinci olarak finale çıktı.
Bu stilde yarışan Türk sporcu Dilara Buse Günaydın, mücadele ettiği 5. seride 2.24.35'lik zamanıyla 6., genel klasmanda da 15. olarak finale çıkamadı.
Toplam 5 seride 46 sporcunun katıldığı elemeler sonunda genel klasmanda ilk 8'e giren sporcular finalde yüzme hakkı kazandı. Kadınlar 200 metre kurbağalama stili finali akşam seansında yapılacak.
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.