Bursasporlu Ozan'dan ilginç itiraf
Önce hatırlatalım: Şampiyon olmak için Bursaspor'un Beşiktaş'ı yenmesi yetmiyordu. Fenerbahçe'nin de Trabzonspor'la berabere kalması gerekiyordu.
Ozan İpek, F. Bahçe maçında yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak'ı kastederek, "Tebrik ediyorum çok güzel oynamış. Amerika'ya beraber gideceğiz onunla. 'Maçta gol yeme ne istiyorsan vereceğim' dedim"
Futbolcunun maçın ardından haraketle söylediği bu sözler belki mazur görülebilir. Ancak olay bu kadarla kalmıyor. Devreye Bursaspor yöneticisi de giriyor.
YÖNETİCİDEN DESTEK
Şöyle ki; İpek'in bu yorumunun ardından Bursaspor muhabiri de Bursaspor'un Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yöneticisi İlhan Uslu'ya yönelerek "İlhan bey burada Reklam Pazarlama. Onur ne istiyorsa bulur ayarlarız hepsini" derken, ikilinin yanında bulunan Yeşil-Beyazlı kulübün yöneticisi de "Aynen öyle" diyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.