'Bucaspor maçını kazanmak istiyoruz'

Bucaspor maçını kazanmak istiyoruz
Konyaspor'un genç oyuncusu Tolga Ünlü, maçı izlemeye gelecek bayanlara galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

Ligde her maçı ayrı ayrı düşündüklerini ve önceliklerinin Pazar günü oynayacakları Bucaspor karşılaşması olduğunu ifade eden genç oyuncu Tolga Ünlü, maçı izlemeye gelecek bayanlara galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının Konyaspor takımı açısından her yönüyle iyi bir mücadele olduğunu ifade eden oyuncu Tolga Ünlü, "Sezonun en önemli maçlarından birini oynadık. Saha ve hava şartlarını da göz önünde bulundurursak iyi mücadele ettik. Kazandık ve rakipten biraz da olsa uzaklaştık. Bizim adımıza çok iyi oldu. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Bucaspor ile Pazar günü Konyaspor'un oynayacağı 21.hafta maçına da değinen genç oyuncu Tolga Ünlü, "Sadece bayanların ve çocukların ilzyebileceği bir karşılaşmaya çıkacağız. İnşallah bayanları tribünleri doldurarak erkek seyircilerimize örnek olurlar. Önümüzde sahamızda oynayacağımız iki maç var ama biz öncelikle Bucaspor maçını düşünüyoruz. Çünkü ligde her maç çok zor. Alt sıralarda diye hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Her maça olduğu kalan maçlarımıza da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. İnşallah istediğimiz sonuçla sahadan ayrılarak yolumuza emin ve sağlam adımlarla devam etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Genç oyuncu Tolga Ünlü, sezonun ikinci devresinde geride kalan 4 maçtaki performansını da değerlendirerek, "Hakan ağabeyin gidişinin ardından bana bir şans doğduğunun farkındaydım. Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında adaptasyon konusunda biraz sıkıntı yaşadım. İki maçtır kendimi daha iyi hissediyorum. İnşallah maçtan maça daha iyi olacağum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.