Beyhekim kısa zamanda büyük ivme kazandı
Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uz.Dr.Orhan KOÇ,kısa sürede hastanenin açılması ve modern teknoloji ile kaliteli sağlık hizmeti vermeye hazır hale getiren başhekim ve tüm ekibine teşekkür ettiğini söyledi.
Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Hasan GÜLER,Konyadaki sağlık hizmetlerinde yeni bir anlayış ve hizmet şekli ile orijinal çalışmalar yapan Beyhekim Devlet hastanesi yönetimine teşekkür ettiğini,daha başarılı çalışmalar yapmalarını temenni ettiğini söyledi.
Hastane başhekimi Op.Dr.Gökhan DARILMAZ ise,hastanenin kısa sürede kongrelerde kendimizi tanıtacak seviyeye geldiğini,açtıkları standa ilginin çok yoğun olduğunu,yaptıkları çalışmaların diğer hastanelere örnek teşkil edecek boyutta olduğunu ve bu çalışmalarını sunduklarını,katılımcılardan tebrik ve teşekkür aldıklarını,daha iyi çalışmalar yapacaklarını,ekip çalışmasıyla çalışan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.