Beşşar Esed'e iki şok haber daha!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Al Arabiya televizyonu, Beşar Esed'in iki kuzeninin Türkiye'ye yakın Latakiya bölgesinde süren çatışmalarda öldürüldüğünü duyurdu.
Al Arabiya'ya bilgi veren kaynaklar, Beşşar Esed'in iki kuzeninin Türkiye'ye yakın bir kasabada süren çatışmalarda öldürüldüğünü açıkladı.
Ali ve Kifah Esed'in Latakiya'daki çatışmalarda öldürülmesiyle, Esed'in son 2 gün içinde ölen kuzenlerinin sayısı 3'e çıktı. Pazar günü de Lazkiye bölgesi sivil milis “Şebbiha” komutanı Hilal Esed öldürülmüştü.
Devlet ajansı SANA, Hilal'in Latakiya'nın Keseb kasabasında çıkan şiddetli çatışmalarda öldürüldüğünü bildirdi. Reuters ise Suriyeli gözlemci gruplara dayandırdığı haberinde Hilal'in Nusret Cephesi ve diğer gruplarla girdiği çatışmada, beraberindeki 7 savaşçısıyla birlikte öldürüldüğünü belirtti.
Suriye askerleri ve muhalif direnişçi gruplar Cuma gününden bu yana kasabada çatışıyor.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.