Beşiktaş Soma'ya gidiyor!

Beşiktaş Somaya gidiyor!
Beşiktaş Futbol A Takımı'nın, sezon arası vermeden önce Soma'ya giderek ilçe halkına moral vermeye çalışacağı öğrenildi.
Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası, ülkenin tüm gündemini yoğun bir şekilde etkilerken spor kulüplerini de harekete geçirdi. Soma'ya ilişkin düzenlenen kampanyalarda başı çeken Beşiktaş, yine örnek bir davranışa imza atmaya hazırlanıyor.
Bu hafta kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasıyla sezonu kapatacak olan Siyah Beyazlıların, maçtan sonra facianın yaşandığı Soma'ya geçeceği, burada ilçe halkıyla biraraya geldikten sonra tatile çıkacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.