Bayrağı indirmeye çalışan zanlı intihar etti
Yayınlanma:
Güncelleme:
Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışırken polisler tarafından ayağından vurulan 28 yaşındaki Ali U., tutuklanarak konduğu Metris Cezaevi'ndeki koğuşta asılı olarak bulundu.
Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışırken vurulan zanlı, cezaevinde intihar etti. Zanlı Ali U.'un dün gece kaldığı koğuşta çarşafla intihar ettiği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Uçkun'un cesedi, ölüm nedeninin araştırılması için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Olay
Gaziosmanpaşa'da 28 Haziran'da özel bir hastanedekinin ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki bir bayrağı indiren Ali Uçkun, emniyetin ikinci bayrağını indirmek için direğe tırmanırken polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.
Hastanedeki tedavisi ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Uçkun, 29 Haziran'da "terör örgütünün propagandasını yapmak", "örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" ve "devletin egemenlik alameti olan Türk bayrağını alenen aşağılamak" suçlarından tutuklanarak, Metris Cezaevi'ne konuldu.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.