Baykal'ı asıl korkutan 2. kaset mi?
Gazetecilerin adeta loto oynadığı tartışma CNN Türk ekranlarında da polemik konusu oldu. 5N 1K'da Cüneyt Özdemir'e konuk olan, Engin Cinmen, Sabah yazarı Sevilay yükselir ve Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli Baykal'ın geri dönüp dönmeyeceği konusunda canlı yayında iddiaya girdiler.
Zileli ve Yükselir'in ısrarla 'dönmeyecek' dediği polemikte avukat Cinmen ise aynı ısrarla 'dönecek' dedi. Yükselir'in dile getirdiği bir iddia da hayli dikkat çekiciydi. Baykal, ikinci kasetin sırada beklediğini biliyor ve bunun oluşturduğu baskıyla dönmeyi düşünmüyor.
YÜKSELİR: BAYKAL'A İKİNCİ KASETLE ŞANTAJ MI YAPILIYOR?
Ümit Zileli: Ben şunu rahatlıkla söyleyebilirm ki Deniz Baykal kesinlikle geri dönmeyecek. Baykal, öyle tarihi bir adım attı ki CHP'nin de önünü açmış durumda ve bunun farkında. Bu noktadan geri dönmesi gibi bir ihtimal söz konusu bile olmaz. Ben iddiayı severim, 'geri dönecek' diyenlerle iddiaya girmeye de hazırım.
Cüneyt Özdemir: Neyine Engin olsun Bey? Yemeğ,ne olur mu? Ya da kaybeden mesleği bıraksın.
Sevilay Yükselir: 'Varan 2' diye bir laf dolaşıyor ortalıkta. CHP'nin önemli isimleri söylüyor bunu. Çok pis şeyler olduğu söyleniyor o 'varan 2'de. Deniz Bey böyle bir baskı ve şantaj altında olabilir. Neden dönüp böyle bir çıkmaza girsin. Gürsel Tekin'in dediği çok güzeldi bence.'Ağabeylik yapsın' demişti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.