Başkana saldırı davasında flaş gelişme!

Başkana saldırı davasında flaş gelişme!
Konya'nın Beyşehir ilçesi Belediye Başkanının bıçakla yaralanmasıyla ilgili, tutuklu bulunan, şüpheliyi azmettirdiği iddia adilen 2 sanık, tahliye edildi.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, tutuklu sanıklar Yusuf B., Ali A., Mustafa K. ile taraf avukatları katıldı.

Son sözü sorulan sanıklardan Ali A., sanık Yusuf B'nin beyanlarının gerçekleri yansıtmadığını ileri sürerek, beraatını istedi.

Sanık Mustafa K. ise kendisine yöneltilen suçlamaların iftira olduğunu savunarak, ''Olay senaryodur. Yeğenim Ali A. ile konuşmuyoruz. Geriden selamlaşırız. Beraatımı isterim'' dedi.

Son sözü sorulan sanık Yusuf B. de ''Bir diyeceğim yoktur'' şeklinde konuştu.

Duruşma sonunda sanıklardan Ali A.'nın 200 bin lira, Mustafa K.'nin ise 250 bin lira  kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına, Yusuf B.'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesi belediye başkanı İzzet Taşcı, 3 Aralık 2010'da Cuma namazı çıkışı Yusuf B'nin bıçaklı saldırısına uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Aynı gün teslim olan Yusuf B. ile şüpheliyi azmettirdikleri ileri sürülen Ali K. ve Mustafa B. tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.