Başkan Altay duyurdu! Konya'da kimse 'evsiz' kalmayacak
Yayınlanma:
Güncelleme:
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'da dar gelirli aileler için toplu konut yapılacağını açıkladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Dün şehrimiz için tarihi bir gün daha yaşadık. Sağlık ile Çevre ve Şehircilik Bakanlarımız Konyamızdaydı ve Konyamız için çok önemli projeleri görüştük. Vakti geldikçe bu projelerimizi sizlerle paylaşacağım" açıklamasını yaptı.
Konya'ya müjde veren Altay, "Hemşehrilerimizin bizden istediği bir projeyi daha hayata geçiriyoruz inşallah. İlk müjdemiz; dar gelirli ailelerimiz için TOKİ ile toplu konut üreteceğiz. Bakanlarımıza teşekkür ediyorum sizlerden de dua bekliyorum. Hayırlı olsun inşallah." dedi.
Konya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.