Başbakan yarın Konya'da

Başbakan yarın Konyada
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın Konyalılarla buluşacak.
Ak Parti Konya İl Teşkilatı Bera Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 martta Konya’da düzenleyeceği miting hakkında kamuoyunu bilgi verdi.
 
Toplantıda konuşan Ak Parti Konya İl Teşkilatı Başkanı Faruk Dügen, Başbakan Erdoğan’ın Karaman’daki programından sonra, saat 15/30’da hükümet meydanında Konyalılar ile bulaşacağını söyledi.
 
Dügen, “ Ak Parti iktidarında Konya’nın beklediği yatırımlar gerçekleşti ve Türkiye’nin en gözde illerinden biri oldu. Gerek belediye başkanlarımız, gerekse milletvekillerimiz ve il teşkilatımız Konya’nın hak ettiği yatırımları alabilmesi için canla başla çalışmaktadır. Başbakanımızın yarın düzenleyeceği büyük Konya mitingi bu açıdan çok önemlidir. Başbakanımızın Konya’ya ne kadar çok önem verdiğini, Konya’ya yapılan hizmetlerden de görmekteyiz. Başbakanımız Karaman’da Cuma namazını kıldıktan sonra Konya’ya hareket edecek ve Konyalılarla kucaklaşacak” dedi.
 
Mitinge bütün Konyalıları davet eden Faruk Dügen, seçimin huzur içinde geçmesini istediklerini de belirtti.
 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Başbakan Erdoğan’a, Konya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Konya adına teşekkür edeceklerini ifade ederek, mitinge büyük bir katılım beklediklerini vurguladı.
 
Ayrıca Akyürek seçim çalışmalarına da değinerek, vatandaşlara yaptıkları hizmetleri ve yapacakları projeleri anlattıklarının altını çizerek, 193 yeni projeyle Konya’yı tarihteki görkemli konumuna tekrar ulaştıracaklarına dikkat çekti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.