Başbakan Erdoğan yarın akşam Kanal 7'de
Kanal 7 ve Ülke TV'den canlı yayınlanacak programda Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteciler Turgay Güler ve Ersoy Dede'nin sorularıyla Başbakan Erdoğan, Türkiye'de yaşanan son gelişmeleri değerlendirecek.
Mehmet Acet moderatörlüğünde Kanal 7 ile Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelecek İskele SancakÖzel'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuk olacak. Programda, 17 Aralık sürecinin seçim atmosferine yansımaları, yasadışı ses kayıtları ve operasyonların halktaki etkileri, paralel yapılanma ile AK Parti arasında yaşanan çatışmanın asıl sebebi konularında Başbakan Erdoğan'a sorular yöneltilecek.
Canlı yayında Hasan Öztürk, Ersoy Dede ve Turgay Güler ayrıca; "Meydanlar 30 Mart için nasıl bir mesaj veriyor? Anketlerde son durum nedir? Gezi Eylemleri'ni canlandırma çabaları seçim sürecini mi hedef alıyor? Ergenekon tahliyelerinin sorumlusu hükümet mi? Başbakan'ın bu davalara yaklaşımı 17 Aralık süreciyle değişti mi? Tahliyeler, davanın çökmesi anlamına mı geliyor? Başbakan, Cumhurbaşkanlığı'na aday olmayı düşünüyor mu? AK Parti tüzüğündeki "Üç Dönem Şartı" kaldırılacak mı?" sorularını Başbakan Erdoğan'a yöneltecekler.
İskele Sancak Özel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in yönetimiyle 16 Mart Pazar akşamı 21:00'de canlı yayınla Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.