Barbaros:'Başarılı olacağıma inanıyorum'
Yayınlanma:
Yeşil Beyazlılar'ın yeni transferi Barbaros Bahadır Barut, Konyaspor'da önemli işler yapacağına ve başarılı olacağını inandığını söyledi.
Yeşil Beyazlılar'ın yeni transferi Barbaros Bahadır Barut, Konyaspor'da önemli işler yapacağına ve başarılı olacağını inandığını söyledi.
Konyaspor'un büyük bir cami olduğunu belirten Barbaros, "İyi bir tercih yaptığıma inanıyorum. Konyaspor iyi bir takım.
Ligin ilk yarısında şanssızlıklar sonucunda maçlar kaybedildi ve takım devre sonunda istenilmeyen bir yerde bulunuyor. Yapılan teklifi fazla düşünmeden kabul ettim. Çünkü Konyaspor'da önemli işler yapacağıma ve başarılı olacağım inanıyorum. İyi ki de buraya gelmişim." dedi.
Barbaros, yeni gelmesine rağmen takıma çabuk ısındığını ifade ederek şunları söyledi:
"Daha iki gün olmasına rağmen takım içindeki hava gerçekten çok güzel. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Ama takım istenilen yerde değil. İnşallah bu durumdan kurtulması adına benimde katkım olur. İyi bir hazırlık dönemi geçirip sezonun ikinci yarısına iyi başlamak ve Konyaspor'u hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var"
Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.