Aslan deplasmanda puan kaybetti!

Aslan deplasmanda puan kaybetti!
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Bursaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın golünü Umut (30')atarken, Bursaspor'un golünü Pinto (18') kaydetti.

Bursa Atatürk Stadı'nda sert rüzgarın etkisini gösterdiği gecede Bursaspor, Galatasaray'ı konuk etti. Her iki takımda karşılıklı ataklarla oyunu sürdürürken, 18. dakikada Bursaspor, Şener Özbayraklı'nın ortası, Sebastian Pinto'nun kafasıyla Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra yine karşılıklı ataklar gerçekleşirken, 30. dakikada Selçuk İnan'ın savunma arkasına attığı pasa hareketlenen Umut Bulut, kaleci Scott Carson ile karşı karşıya kaldı. Umut'un yerden attığı şut Carson bacakları arasından filelerle buluştu ve Galatasaray, Bursa'da eşitliği yakalayan golü kaydetti: 1-1. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Bursaspor hızlı başladı. İlk 10 dakika Galatasaray'ı yarı sahasına adeta kilitledi. Ancak Galatasaray bu durumu düzeltti ve Bursaspor'un ataklarına atakla karşılık verdi. Ancak her iki takım da aradıkları golü bulamadılar ve maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Gecenin adamı Muslera
Bursaspor'un ilk yarıdaki ataklarında kalede kritik müdahaleler yaparak gol olması önleyen Muslera, gecenin adamıydı. İkinci yarıda art arda gerçekleşen Bursaspor ataklarında kritik kurtarışlar yapan Muslera, takımının bir nevi puan kazanmasında en önemli rolü oynayan isim olarak sayılabilir.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.