Aşırı sağcı Yahudiler kiliseye saldırdı

Aşırı sağcı Yahudiler kiliseye saldırdı
Kudüs'te yer alan bir kiliseye İsrailli aşırı sağcılar saldırı düzenledi, kiliseye "Hristiyanlığa ölüm" yazıları yazıldı.
Kudüs'te yer alan bir kiliseye İsrailli aşırı sağcılar saldırı düzenledi, kiliseye "Hristiyanlığa ölüm" yazıları yazıldı.
 
Daha önce Filistinlilerin yerleşimlere "Fiyat etiketi" yazan İsrailli aşırı sağcılar kilisenin duvarlarına da aynı şeyi yazdı.
 
Reuters'in haberine göre Polis yetkilisi Micky Rosenfeld polisin saldırının milliyetçi duygularla gerçekleştirildiğini araştırdığını ancak saldırıyı düzenleyen kişilere ulaşılamadığını yazdı.
Kiliseye saldıran saldırganların kilise yakınındaki otoparktaki araçlara zarar verdiği ve Hz. İsa'ya yönelik çirkin grafittiler çizdiği açıklandı.
 
"Fiyat Etiketi" sloganı aşırı sağcı İsrailliler tarafından kullanılıyor. Filistinli yerleşimcilerin evlerinin duvarlarına yazılan sloganla İsrailli aşırı sağcılar bu bölgelere yeni Yahudi yerleşimleri istediklerini ifade ediyor.
 
"Fiyat Etiketi" sloganları daha önce camilere ve birçok Filistinlinin evine yazılmıştı....

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.