Ankara'da ikinci patlama: 1 ölü, 8 yaralı
Ankara İvedik 24. Cadde'deki otomobillerin boyandığı bir iş yerinde meydana geldiği belirtilen patlamanın nedeni henüz belirlenmedi.
Patlamanın ardından, Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ile sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.
Patlamada, ilk belirlemelere göre bir kişinin öldüğü bildirildi.
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, İvedik'te meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğünü, 8 kişinin de patlamadan sağ olarak kurtarıldığını bildirdi.
Vali Yüksel, patlamanın yaşandığı yerde birkaç kişinin daha olduğunun anlaşıldığını söyledi.
Vali Yüksel, "Torna atölyesi olarak ruhsat alan işletme tiner ile boya imal ederken meydaha gelen patlamada 1 kişi öldü. İçeride de 3 kişinin daha öldüğünü tahmin ediyoruz."dedi.
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, OSTİM'DE meydana gelen ikinci patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğünü, 8 kişinin kurtarıldığını bildirdi.
Vali Yüksel, patlamanın yaşandığı bölgede gazetecilere yaptığı açıklamada, OSTİM'de sabah patlama olan bölgede çalışmalar sürdürülürken OSTİM'de bulunan, İvedik Küçük Sanayi Sitesi olarak belirtilen yerdeki 25. Cadde'de otomobil boyacılığı yapılan işletmede saat 19.30 sularında patlama meydana geldiğini ifade etti.
Olay yerine yeni geldiğini belirten Yüksel, ''Bütün ekiplerimiz yangın, patlama mahallinde bulunuyor. Arkadaşlarım içeriden şu anda 1 ölü ve 8 vatandaşımızı sağ olarak çıkardılar ancak yaptığımız telefon görüşmelerinde, içeride birkaç vatandaşımız daha olduğu anlaşılmaktadır. Şu anda çalışmalarımızı etkili şekilde sürdürüyoruz'' dedi.
Vali Yüksel, olaya ilişkin gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.