Altay;'Binalarımız güvenli'

Altay;Binalarımız güvenli
Belediye Hizmet Binası ile ilgili yayınlar üzerine, Selçuklu Belediyesi açıklama yaptı.
Belediye Hizmet Binası ile ilgili yayınlar üzerine, Selçuklu Belediyesi açıklama yaptı. Açıklamada; yargıya intikal eden konularla ilgili açıklama yapılamayacağı ve sözkonusu davada Selçuklu Belediyesi’nin müşteki durumunda olduğu belirtildi ve belediye hizmet binasının Konyanın güvenli ve sağlam binalarından biri olduğu vurgulandı.
 
Yargıya intikal eden konularda davaya ilişkin açıklama yapılamaz. Ayrıca söz konusu davada belediyemiz müşteki durumundadır . İlgili sözleşmeli personelin sözleşmesi ise  31.12.2009 tarihinde sonlandırılarak belediyemizle ilişiği kesilmiştir.
 
Büyükşehir Belediyesince hazırlanmış olan yerleşime uygunluk haritalarında belediye binamız ve çevresi yerleşime uygun alanlardır. İlçemiz sınırlarında bulunan ve belediyemizin ruhsat verdiği binalar güvenlidir. Bu konuda halkımızın endişe etmesini gerektirecek bir durum yoktur.
 
Belediye hizmet binamız, Konya’nın güvenli ve sağlam binalarından biridir.  Zemin etütlerinde parsel bazında belediye binamız ve çevresinde problem yoktur ve yapılaşmaya uygundur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.