Alçak plana Baykal neden sessiz?
Deniz Baykal'ın kirli plan hakkında 4 gündür hiçbir yorumda ve açıklamada bulunmaması dikkat çekti. Genelkurmay Başkanlığı'nın soruşturma başlatıldığı yönünde üstünkörü bir açıklama ile geçiştirdiği kirli plan olayına, Hürriyet Gazetesi Grenel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök bile sert bir yazı ile tepki göstermiş ve Ergenekon soruşturması kapsamında hapse atılan askerleri kastederek, "İyi ki bu askerlerle savaşa girmemişiz" değerlendirmesinde bulunan Bülent Arınç'a hak vermeye başladığını yazmıştı.
PLANDA NELER VAR
Ergenekon Terör Örgütü (ETÖ) sanığı Albay Levent Göktaş'ın avukatı sanık Serdar Öztürk'ün ofisinde Kıdemli Albay Dursun Çiçek imzalı ele geçirilen "İrticayla Mücadele Eylem Planı"nda tutuklanan askerlerin "masum" olduğu ve AK Parti'nin "dinî esasları temel alan bir rejim" hedeflediği vurgulanıyordu.
Kirli planda Fethullah Gülen Hocaefendi ve sevenlerine yönelik de çeşitli kumpaslar tezgahlandığı deşifre olmuştu. Planda, Gülen'i sevenlerin açtığı evlere silah bırakılması ve daha sonra bu evlerde silah yakalatılması gerektiği belirtiliyordu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.