Akseki-Seydişehir karayolunda çığ

Akseki-Seydişehir karayolunda çığ
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren yolun trafiğe kapanmasının ardından, Alacabel mevkisine de çığ düştü.

Akseki Bölge Trafik İstasyon Amirliği yetkilerinden alınan bilgiye göre, Akseki-Seydişehir karayolunun 30. kilometresindeki 1825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde kar kalınlığının yaklaşık 1 metreyi bulmasının ardından yol sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapatıldı.

Karayolları ekipleri bölgede çalışmalara başlarken Alacabel mevkisinde karayoluna çığ düştüğü bildirildi. Yolun trafiğe kapalı olmasıyla, çığın herhangi bir zarara yol açmadığı kaydedildi.

Ulaşımın kapanmasının ardından, Akseki ve Seydişehir yönlerinde yüzlerce araç da yolda kaldı. Akseki Bölge Trafik İstasyon Amirliği yetkilileri, araç sürücülerini ilçedeki turistik tesislere yönlendirdi.

Antalya yönünden çıkarak Konya yönüne giden bazı vatandaşlar da geri dönmek zorunda kaldı. Yolda kalan araçların arasında yolcu otobüslerinin olduğu da gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.