Akşehir'de şiddetli lodos

Akşehirde şiddetli lodos
Konya'nın Akşehir ilesinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle 15 kişinin yaralandığı bildirildi.
Konya'nın Akşehir ilesinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle 15 kişinin yaralandığı bildirildi.
    
İlçede bu gece başlayan şiddetli lodos, yaşamı olumsuz etkiliyor. Lodos nedeniyle ilçedeki pek çok ev ve apartmanın çatısı uçtu. Şiddetli lodos, ağaçları ve reklam tabelalarını yerlerinden söktü.
    
Şiddetli lodos nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralanan 15 vatandaşın Akşehir Devlet Hastanesine başvurduğu öğrenildi.
    
İtfaiye, zabıta ve güvenlik ekipleri şehrin çeşitli yerlerinde rüzgar nedeniyle meydana gelen olaylara müdahale ediyor.
    
Lodos nedeniyle anonsla uyarı yapan Akşehir Belediyesi, vatandaşları zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmaması konusunda uyardı.
    
Öte yandan, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ve beraberindeki heyet şiddetli lodosun etkili olduğu Akşehir'de incelemelerde bulundu.
    
Fırtınadan hasar gören bazı okulları gezen Vali Doğan, daha sonra Akşehir Belediyesi'ne geçerek yetkililerden bilgi aldı.
    
Kaymakam Ahmet Katırcı, mevcut durum hakkında Vali Doğan'a brifing vererek ilçedeki son durumu anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.