AKINSOFT’tan KONESOB’a yüzde 60 indirim

AKINSOFT’tan KONESOB’a yüzde 60 indirim
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ile AKINSOFT Yazılım Bölge Bayi NADİR BİLGİSAYAR Sahibi Nadir Seleş arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol gereğince Akınsoft’tan birliğe bağlı oda üyelerine Wolvox 8 programında yüzde 60 indirim uygulanacak.

Protokol gereğince; KONESOB ile yerli ve milli yazılım firması olan AKINSOFT arasında KONESOB’a bağlı oda üyelerine özel Konya ve ilçelerinde yılsonuna kadar geçerli Wolvox 8 ERP yazılımlarında (Ön Muhasebe, Genel Muhasebe, Restoran, Hızlı Satış, Servis, Tüp/Su, Otel, Mobil Satış, Edefter, Efatura, Earşiv, MRP, CRM, Personel Takip-Bordro, Kobi paketlerinde) liste fiyatından yüzde 60 indirim uygulanacaktır.

‘’EKONOMİK SAVAŞ MÜCADELEMİZE GÜÇ KATTI’’

Ahilik bayramının kutlanıp akabinde güzel bir işbirliğine imza atmanın esnaflar ve Konya için güzel kazanım olduğunun altını çizen AKINSOFT Yazılım Bölge Bayi NADİR BİLGİSAYAR Sahibi Nadir Seleş, “AKINSOFT 28 ülkeye ihracat yapan yurt genelinde 2 bini aşkın çözüm ortağı ile büyük başarılara imza atmaktadır. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu bu ekonomik savaşta mücadelemize güç katmıştır. Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ın ‘Yerli yazılım ürünlerinin kullanımında yeni bir girişim başlatacağız’ açıklamasıyla örtüşen bu güzel işbirlikteliğinden dolayı KONESOB başkanımız Sayın Muharrem Karabacak Bey'e teşekkürlerimizi sunarız. Biz AKINSOFT Bölge Bayi, NADİR BİLGİSAYAR ve çözüm ortaklarımız her konuda esnaflarımızı bilgilendirmek için 7/24 hizmet vermekteyiz. Bizleri bilgi almak için her zaman arayabilirler. Her İşletmeye (küçük, orta, büyük) uygun tüm ticari ve sektörel yazılımlar AKINSOFT’ta. Destek ve bilgi için hatlarımız 08508409870, 05326454775 ve 03322351257 numaralarından müşterilerimiz bilgi alabilirler. AKINSOFT Programları birbiriyle Entegre çalışmakta ondan dolayı aynı işletmeye ait bakkal, market, restoran, servis, otel ve pazarlama firmaları rahatlıkla online kullanabilmekte ve raporlamalarını alabilmektedir” dedi.

YİĞİT BERKAY ÇOPUR / YENİ HABER GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.