Akbel Konutları'nda genel kurul heyecanı
Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan Akbel Toplu Konutları’nın, genel kurul toplantısı geçtiğimiz Pazar Günü Aziziye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda üyelere bir yıllık faaliyetler anlatıldı.
Kooperatif genel kurul toplantısında faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından kooperatif ile ilgili çalışmalar üyelere anlatan Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Esfendiyar, konutların yapımında kaliteyi esas aldıklarını belirterek; kooperatiflerde daima en kaliteli malzemeleri kullanarak en iyi işi en kısa sürede ve en uygun maliyet ile yapmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Karatay Belediyesi tarafından kurulan kooperatiflerin kar amacı gütmediğini belirten Esfendiyar, yapılan çalışmaların Karatay’ın daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması için hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Yapılan konutların bütün yapı standartlarına uygun olduğunu dile getiren Esfendiyar, güvenli ve huzurlu yuvalar inşa etme gayreti içinde olduklarını belirtti.
Kooperatifin faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve konuşmaların ardından raporlar üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylamaların sonunda güven tazeleyen kooperatif yönetimi çalışmalarına aynı özveri ile sürdürmeye devam edeceklerini bildirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.