AK Parti Konya milletvekilleri Meram'ı gezdi

AK Parti Konya milletvekilleri Meramı gezdi
AK Parti Konya Milletvekilleri,Meram'ın köylerini gezdi.

AK Parti Konya Milletvekilleri,Meram'ın köylerini gezdi.

AK Parti Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Mustafa Kabakcı, Kerim Özkul, Gülay Samancı ve Mustafa Baloğlu, 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Muharrem Candan, Meram Belediyesi tarafından düzenlenen programla, Meram'ın köylerini ziyaret etti.

Köyleri ziyaret eden vekillerden Mustafa Kabakcı, tarlada sabanla patates hasadı yapan çiftçilerle sohbet etti. Kabakcı, daha sonra çiftçilerin fotoğrafını çekti. Hasat yapan bir çiftçiden, 1 çuval patates satın alan Kabakcı, "Siftah bizden, bereket Allah'tan. Kazancınız bol olsun" dedi.

Baloğlu da Gökyurt köyünde bir marangoz atölyesine girdi. Esnafla birlikte çay içip sohbet ettikten sonra Kabakcı, buradaki güzel kareleri de fotoğrafladı.

İlhan Yerlikaya ise önümüzdeki yıl yapılacak mahalli idare seçimleriyle Meram'ın mahallesi haline gelecek köyleri gezdiklerini dile getirdi.

Geziye, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.