Ağrı'daki FETÖ/PDY operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Ağrıdaki FETÖ/PDY operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik Ağrı merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ağrı, İstanbul, İzmir, Afyon ve Ordu'da, Sosyal Destek Programı (SODES) projelerinde usulsüzlük yaptıkları tespit edilen ve "silahlı terör örgütüne üye olma, özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık" suçlarından gözaltına alınarak haklarında soruşturma açılan 5 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden N.A. ve H.K. "silahlı terör örgütüne üye olma, özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık" suçlarından tutuklanırken, diğer 3 zanlı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.