ABD'den AK Parti'ye rapor: Ses kaydı sahte

ABDden AK Partiye rapor: Ses kaydı sahte
Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile yaptığı görüşme olduğu iddia edilen ses kaydı, ABD'deki dünyanın en gelişmiş stüdyolarında incelendi.
Stüdyoda yapılan incelemede, montaj olduğu ifade edilen ses kaydındaki seslerin tamamen kesilip yapıştırılmış ve bilgisayarda eklemeler yapılarak bir kurgu çalışması olduğu ortaya çıktı.
 
Kelimelerden kelime ürettiler
 
Haber 7'de yer alan habere göre, kelime kelime eklemelerle oluşturulan kayıttaki ses kırılmaları tek tek ayrıştırıldı. Uzmanlar, ses kaydında bazı yerlerde iki kelimenin tek kelime haline getirildiğini de belirledi.
 
Yazılı rapor hazırlanıyor
 
Stüdyonun Ak Parti'ye ulaştırdığı öne raporda eksik kelimelerin bilgisayar seslendirmesi ile tamamlandığı tespit edildi. Saniye saniye not tutulan ses kaydı ile hazırlanan raporun çok kısa bir süre içinde Başbakan Erdoğan'a teslim edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.