ABD Kongresi’nde silah sesi

ABD Kongresi’nde silah sesi
ABD Kongresi önünde bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

ABD Kongresi önünde bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. 

ABD polisi, silah sesinin duyulmasının ardından ABD Kongresi’nin çevresini ve bazı yolları bir süreliğine kapattı ve şüpheli paket olup olmadığını araştırdı.

ABD Kongresi Polis Şefi Kimberly Schneider, silahı kullanan kişinin etkisiz hale getirildiğini, kişinin kendi kendisini vurmuş olduğunun görüldüğünü söyledi. 

Daha sonra olayın intihar eylemi olduğu kaydedildi. İntihara kalkışan kişinin hayatta olup olmadığı henüz bilinmiyor ama şüpheli dışında başka yaralananın olmadığı ifade edildi. 

Olay, başkentte turistlerin yoğun olarak bulunduğu Kiraz Çiçekleri Festivali sürdüğü sırada yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.