'Abartmaya gerek yok'

Abartmaya gerek yok
Cumhurbaşkanı Gül, 3 komutanın açığa alınmasını değerlendirdi. (Vİdeo haber)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsviçre'ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu ve basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Gül, üç generalin açığa alınmasıyla ilgili bir soruyu cevaplarken, "Yasaların sayın bakanlara verdiği yetki, bakanlar değerlendirmişler ve kullanmışlardır. Aslında bu hususu çok fazla abartmaya da gerek yok," dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, üç generalin haklarındaki davayla ilgili açığa alınmasıyla ilgili değerlendirmesinin sorulması üzerine, şunları söyledi:

"EMNİYET GENEL MÜDÜRLERİ BİLE AYNI ŞEKİLDE AÇIĞA ALINMIŞTIR"

"Yasaların sayın bakanlara verdiği yetki, bakanlar değerlendirmişler ve kullanmışlardır. Aslında bu hususu çok fazla abartmaya da gerek yok. Biliyorsunuz bu ülkede emniyet genel müdürleri bile aynı şekilde açığa alınmıştır." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.